Arrangementen

Pop-up restaurant De Boswachter Maasbree is een allround horecagelegenheid, waar (bijna) alles mogelijk is! Naast ons restaurant beschikken we over een kleine en een grote zaal. Ideaal voor het vieren van uw bruiloft, vergadering met collega’s, maar ook bijzonder geschikt voor een afscheidsdienst voor uw dierbare.

We bieden verschillende arrangementen aan die variƫren in grootte en diversiteit. Welk arrangement u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een vriendelijke service en uitstekende kwaliteit. Download gerust ons informatieblad om meer te weten te komen.

Restaurant De Boswachter is rustig gelegen nabij de bossen, op vijf minuten rijden vanaf de A67 en A73, en heeft een grote parkeerplaats. Met een bushalte voor de deur, zijn we ook makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vele fietsroutes komen langs De Boswachter Maasbree, kortom genoeg mogelijkheden voor iedereen!

Heeft u vragen over onze arrangementen of wilt u een offerte aanvragen? We helpen u graag. Neem contact op via onze contactpagina, per e-mail via info@restaurantdeboswachter.nl of telefonisch via +31 (0) 77 465 1204.